Головна » 2012 » Січень » 6 » Зміни щодо видачі документів дозвільного характеру
18:36
Зміни щодо видачі документів дозвільного характеру

Зміни щодо видачі документів дозвільного характеру

ВР України
Закон
"Про внесення змін до деяких законів України щодо видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності"
від 09.12.2011 N 4154-VI

Верховна Рада ухвалила, а Президент підписав Закон від 09.12.2011 року N 4154-VI, згідно з яким органи місцевого самоврядування вирішуватимуть питання щодо видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання або відмови у видачі документів дозвільного характеру протягом місяця з дня одержання від суб'єкта господарювання відповідної заяви. З цього приводу вони скликатимуть сесію не рідше ніж один раз на місяць.

Відповідні зміни внесені до Законів "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" та "Про місцеве самоврядування в Україні".

Оскільки згідно з Указом Президента N 503/97 нормативно-правові акти Верховної Ради України набирають чинності через десять днів з дня їх офіційного оприлюднення, якщо інше не передбачено самими актами, але не раніше дня їх опублікування в офіційному друкованому виданні, зазначений Закон набере чинності з дня опублікування, незважаючи на те, що в самому тексті Закону датою набрання чинності визначено 1 січня 2012 р.

 
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.ua

Переглядів: 636 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0