Головна » 2011 » Червень » 23 » Щодо державних адміністраторів у дозвільних центрах
08:47
Щодо державних адміністраторів у дозвільних центрах

Щодо державних адміністраторів у дозвільних центрах

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва
Наказ
"Про внесення змін до наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 05.12.2005 N 116"
від 30.05.2011 N 34

Держкомпідприємництва наказом від 30.05.2011 N 34 затвердило Зміни до Типового положення про адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб'єктами господарювання та територіальним органом спеціально уповноваженого органу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності, зокрема, змінивши його назву на Положення про державного адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб'єктами господарювання.

Згідно зі змінами зі складу дозвільного центру виключається представник місцевого (регіонального) дозвільного органу, замість того, до складу входить  державний адміністратор - посадова особа міської ради міст обласного та/або республіканського АР Крим значення (їх виконавчих органів), районних та районних у містах Києві і Севастополі державних адміністрацій, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій (їх структурних підрозділів), яка організовує видачу (видає оформлені місцевими дозвільними органами) суб'єктам господарювання документів дозвільного характеру та забезпечує взаємодію місцевих дозвільних органів.

До основних завдань адміністратора зараховано  видачу довідок з Реєстру документів дозвільного характеру та ведення в мережі Інтернет веб-сторінки, що містить інформацію, необхідну для отримання документів дозвільного характеру.

При зверненні суб'єкта господарювання до адміністратора щодо отримання документа дозвільного характеру останній надає вичерпну інформацію щодо вимог та порядку одержання документів дозвільного характеру або його переоформлення, видачі дубліката, анулювання документа дозвільного характеру.

Державний адміністратор у день реєстрації заяви (або наступного робочого дня) передає для розгляду відповідним посадовим особам місцевих дозвільних органів заяву та документи, що додаються до заяви (на разі, засвідчені підписом копії заяви та копії документів (у випадках, передбачених законодавством, - оригінали документів).

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції України 16 червня 2011 р. за N 718/19456 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.ua

Переглядів: 843 | Додав: ondifua | Теги: Щодо державних адміністраторів у до | Рейтинг: 0.0/0