Головна » 2011 » Червень » 13 » Щодо централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання
14:01
Щодо централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання

Щодо централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання

КМ України
Проект закону України
"Про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства"
від 07.06.2011 N 8640

Кабмін зареєстрував у Верховній Раді законопроект від 07.06.2011 N 8640, яким пропонується внести зміни до Законів "Про питну воду та питне водопостачання" та "Про теплопостачання". Зміни стосуються інвестиційної діяльності у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання. 

Інвестиційні програми розробляються суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання  строком на п'ять років.

Порядок розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання встановлюється спільним рішенням центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства, центрального органу виконавчої влади у сфері інвестиційної діяльності та національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Суб'єкти господарювання для проведення в установленому законодавством порядку розрахунків за інвестиційними програмами відкривають спеціальні рахунки.

На зазначені рахунки суб'єкти господарювання перераховують кошти в обсязі, передбаченому в установлених тарифах для виконання інвестиційних програм.

Порядок зарахування коштів на спеціальний рахунок, використання зазначених коштів і здійснення контролю за їх витрачанням встановлюється Кабміном.

Суб'єкти господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення - власники спеціальних рахунків зобов'язані використовувати кошти, що перебувають на таких рахунках, виключно для виконання інвестиційних програм. Використання зазначених коштів в будь-яких інших цілях забороняється

 
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.u
Переглядів: 958 | Додав: ondifua | Теги: а також теплопостачання, Щодо централізованого водопостачанн | Рейтинг: 0.0/0