Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Щодо будівельних паспортів
09:20
Щодо будівельних паспортів

Щодо будівельних паспортів

Міністерство регіонального розвитку; будівництва та житлово-комунального господарства України
Наказ
"Про затвердження Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки"
від 05.07.2011 N 103

Мінрегіонбуд наказом від 05.07.2011 N 103 затвердив Порядок видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки, що розроблений відповідно до ст. 27 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" і призначений для використання спеціально уповноваженими органами містобудування та архітектури, органами місцевого самоврядування та їх виконавчими органами при вирішенні питань забудови присадибних, дачних і садових земельних ділянок.

Будівельний паспорт забудови земельної ділянки визначає комплекс містобудівних та архітектурних вимог до розміщення і будівництва індивідуального (садибного) житлового будинку, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного поверху) з площею до 300 квадратних метрів, господарських будівель і споруд, гаражів, елементів інженерного захисту, благоустрою та озеленення земельної ділянки.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 липня 2011 р. за N 902/19640 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.ua

Переглядів: 783 | Додав: ondifua | Теги: Щодо будівельних паспортів | Рейтинг: 0.0/0