Головна » 2011 » Червень » 21 » Щодо акредитації закладів охорони здоров'я
09:02
Щодо акредитації закладів охорони здоров'я

Щодо акредитації закладів охорони здоров'я

Міністерство охорони здоров'я
Наказ
"Про вдосконалення державної акредитації закладів охорони здоров'я"
від 14.03.2011 N 142

МОЗ наказом від 14.03.2011 N 142 затвердив: 

Положення про Головну акредитаційну комісію при Міністерстві охорони здоров'я України, згідно з яким ГАК створена для проведення державної акредитації закладів охорони здоров'я, крім фармацевтичних (аптечних) закладів. ГАК проводить акредитацію закладів державної, комунальної і приватної форм власності.  

Критерії державної акредитації закладів охорони здоров'я, що встановлюють показники досягнення закладом охорони здоров'я стандартів державної акредитації при проведенні експертизи відповідності закладу зазначеним стандартам з метою подальшого визначення акредитаційної категорії або відмови в державній акредитації закладу. 

Стандарти державної акредитації лікувально-профілактичних закладів, на основі яких проводиться експертиза відповідності закладу будь-якої форми власності встановленим критеріям шляхом оцінювання досягнення стандартів по кожному пункту/підпункту, що здійснюється за бальним принципом. 

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 червня 2011 р. за N 678/19416 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 
Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.ua

Переглядів: 949 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0