Головна » 2012 » Травень » 24

Аферисты, поставляющиебиодобавки SOLARAY по ценам, в десать раз превышающим их розничную стоимость в интернет-магазинах

Информация о компании:
SOLARAY
Украина

Доброго Вам дня!
С таким обращениям я обратилась после курса лечения ..
Доброго дня Вам!Обращаюсь к Вам с болью и слезами, я мама троих деток и имела надежду.когда обращалась в вашу клинику. Лечение происходило в телефоном порядке проходила курс лечения покупая у докторов очень дорогостоящие препараты марки SOLARAY доставляли через курьерскую службу доставки..результат всего пройденного курса отрицательный, средства выкинуты на ветер, а люди которые зарекомендовали себя под специалистов ... Читати далі »

Переглядів: 1003 | Додав: ondifua | Дата: 24.05.2012

У Житомирі продавці біодомішок обдурили жінку на 9 тис. гривень

Дев'ять тисяч гривень - і ваші груди найкращі. Так обіцяли продавці біодомішок молодій мешканці Житомира. Вона повірила. А нині хоче повернути гроші, бо диво-пігулки їй не допомогли.

Яка то жінка, що не мріє завжди бути красивою. Ось і Валентина вирішила в свої тридцять з хвостиком підтягнути дамські принади. Тут і рекламу побачила: покращуємо груди без операцій, самими пігулками. Жінка зателефонувала консультантам.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Як у кожної жінки - растяжки, після двох дітей.

Покращувати груди їй взялися телефоном. Чоловік представився лікарем-мамологом. Огляду не призначав. Сказав: потрібно пропити базовий курс домішок до їжі. Валентина повірила, замовила препарати аж за дві тисячі гривень. Вжила всі, ефекту - нуль.

Валентина, мешканка м. Житомира:

- Сказали, у вас не йд ... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: ondifua | Дата: 24.05.2012